Business Continuity

Optimale beschikbaarheid van uw IT

Uw continuïteit is bij ons in goede handen

Beschikbaarheid van data, applicaties en uw IT infrastructuur zijn de basis voor de continuïteit van uw organisatie. Wij zorgen dat u altijd kunt beschikken over uw IT-omgeving en voor optimale fysieke beveiliging van uw apparatuur.

Wat maakt onze datacenters betrouwbaar?

Alle NLDC datacenters voldoen aan de hoogste standaarden voor uptime, beveiliging en brandveiligheid. Stroomvoorzieningen zijn redundant uitgevoerd, zodat uitval is uitgesloten. Onze klimaatbeheersing is een perfecte balans tussen de juiste temperatuur & energie efficiëntie. Daarnaast is de fysieke beveiliging van onze datacenters zo ingericht dat niemand toegang heeft zonder autorisatie. We gebruiken de laatste technieken voor brandbeveiliging en monitoren de beschikbaarheid van uw IT dag en nacht. Wie zijn IT-omgeving bij NLDC onderbrengt, heeft de zekerheid dat zijn bedrijfsvoering 24/7 is gegarandeerd.

Ik wil meer weten over colocatie en continuïteit

Wij investeren in uw continuïteit

Uitbreiding noodstroomcapaciteit NLDC datacenter Eindhoven

Transport koelsysteem NLDC datacenter Eindhoven

Security

Uw apparatuur, data en applicaties zijn bij ons optimaal beveiligd. Al onze datacenters worden 24/7 en 365 dagen per jaar fysiek bewaakt. Alleen geautoriseerde personen krijgen toegang tot onze locaties na controle van een geldig legitimatiebewijs en door middel van biometrische gegevens zoals een vingerafdruk. Daarnaast is iedere plek in het datacenter voorzien van bewakingscamera's.

24/7 verbonden

Het hogesnelheidsnetwerk dat al onze datacenters verbindt, vergemakkelijkt twin datacenter en multi-site oplossingen en biedt mogelijkheden tot het redundant opslaan en verwerken van bedrijfskritische data. Zo wordt continuïteit gegarandeerd en verlies van kostbare data voorkomen.

Onze certificeringen

Tier classificaties van datacenters: het verschil tussen uptime en gegarandeerde uptime

Als het over beschikbaarheid van IT in datacenters gaat, wordt vaak gesproken over Tier classificaties. Wat houden deze classificaties in, en waarom is het belangrijk om hier van op de hoogte te zijn bij het kiezen van een datacenter?

Lees meer →

Bent u benieuwd naar de beveiliging in onze datacenters?

Kom eens langs, wij maken graag tijd voor een vrijblijvende, persoonlijke rondleiding.

Vraag een persoonlijke rondleiding aan