Cloud connectiviteit

Uw organisatie veilig in de cloud

Snel capaciteit op- en afschalen met NLDC

Steeds meer organisaties kiezen er voor om applicaties en workloads onder te brengen in een public cloud, of een combinatie van public en private cloud (hybrid cloud). Zo kunnen zij snel capaciteit opschalen, of testomgevingen inrichten en applicaties en data beschikbaar stellen aan medewerkers. Maar welke cloudservice provider past bij uw behoeften?

Waar u op moet letten

Voor u een keuze maakt voor een cloudservice provider is het verstandig om te inventariseren wat uw behoeften in de toekomst zijn. Welke cloudservice provider is het best in staat met u mee te groeien, en kunt u makkelijk overstappen als u toch iets anders wilt? Kunt u eenvoudig kosten beheersen en toch rekenen op de schaalbaarheid die u nodig heeft? En waar staat uw data en bent u nog compliant aan wet- en regelgeving als u kiest voor een buitenlandse partij?

Ik wil meer weten over colocatie en cloud

NLDC verbindt met de grootste public cloud providers

Wij vinden het belangrijk dat u vanuit onze datacenters de diensten kunt gebruiken waar u behoefte aan heeft. Daarom bieden wij verbindingen met zowel de grote public cloud providers als cloud providers die een meer specialistisch aan bod. Ook met de cloud faciliteert NLDC u in uw snel veranderende IT-behoeften.

AWS

Amazon Web Services (AWS) is het grootste public clouddiensten platform ter wereld en biedt een zeer breed aanbod van diensten. AWS staat bekend om zijn scherpe prijzen, schaalbaarheid en de mogelijkheid om (zeer) complexe IT-omgevingen te bouwen.

Microsoft Azure

Microsoft Azure biedt veel keuzevrijheid. U kunt werken in een public omgeving voor het hosten van data, applicaties of databases of realiseert een complete hybride cloud-toepassing. Microsoft Azure ondersteunt de meeste apparaten, besturingssystemen en programma's.

KPN Cloud

De afgelopen twee decennia maakten onze datacenterdiensten onderdeel uit van KPN, het toonaangevende Nederlandse telecommunicatiebedrijf. In 2017 zijn onze zes datacenters losgekoppeld en zijn wij verder gegaan in een nieuw bedrijf: NLDC. Onze band met KPN is nog steeds even hecht, vandaar dat wij ook KPN Cloud tot een van de cloud mogelijkheden aanbieden. KPN Cloud staat bekend om zijn veilige en betrouwbare platform waar bestanden zijn opgeslagen als back-up en waar internet en telefonie samen komen. Uw data is opgeslagen binnen de Nederlandse landgrenzen.

IBM Cloud

IBM Cloud is één van de grootste clouddienstaanbieders ter wereld en biedt een interessante mix van toepassingen voor al uw applicaties. IBM Cloud biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om geavanceerde Artificial Intelligence (AI) toe te passen door middel van Watson voor natural language processing, visual processing & machine learning. Bij NLDC in Almere koppelt u eenvoudig en voordelig direct met IBM Cloud.

Google Cloud Platform

Google Cloud timmert hard aan de weg en probeert in rap tempo zijn concurrent AWS in te halen. Google Cloud staat bekend om het gebruiksgemak, scherpe prijzen en de mogelijkheid tot live migratie.

Alibaba Cloud

Een relatief nieuwe naam in de Nederlandse markt. Alibaba Cloud is wereldwijd de op twee na grootste publieke clouddienstverlener en de grootste clouddienstverlener op de Chinese markt.

Bent u benieuwd naar de cloud connectiviteit van onze datacenters?

Kom eens langs, wij maken graag tijd voor een vrijblijvende, persoonlijke rondleiding.

Vraag een persoonlijke rondleiding aan