Colocatie voor optimale beschikbaarheid

Veilige, betrouwbare oplossing voor colocatie

Colocatie zoals het bedoeld is

NLDC biedt betrouwbare colocatie voor racks, suites of grootschalige datacentervloeroppervlakten. Wij vinden dat er nooit twijfel mag bestaan over de beschikbaarheid van uw IT-infrastructuur. Daarom is onze expertise gericht op één ding: colocatie en alles wat nodig is om uw IT-behoeften te ondersteunen.

Beschikbaarheid en veiligheid staan voorop

Wij hechten veel waarde aan beschikbaarheid en veiligheid. Daarom bieden wij een uiterst betrouwbare omgeving voor uw data en IT-infrastructuur. Al onze Tier III datacenters zijn voorzien van Tier IV aanvullingen en voldoen daarmee aan de hoogste eisen voor operationele continuïteit. Daarnaast beschikt NLDC over het enige Tier IV gecertificeerde datacenter van Nederland. Continue innovatie en investeringen in onze datacenters zorgen voor een uptime track record van 99.99999%. Met een totaal vloeroppervlak van 28.000 m2 en 22,5 MW aan opgesteld vermogen, bent u bij ons aan het juiste adres voor snelle implementatie.

Ik wil meer weten over colocatie

Datacenters in Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam

NLDC exploiteert datacenters op 3 locaties in de metropoolregio Amsterdam (Aalsmeer, Almere en Oude Meer) en in de snel groeiende regionale hotspots Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Lees meer →

“Datacenters zijn de ‘rotondes’ waar veel netwerken van carriers op elkaar aansluiten”

Rick van Fucht, Manager Connectivity

De bouw van het NLDC Tier IV datacenter

Een Tier certificering van een datacenter door het Uptime Institute betekent dat een datacenter aan zo’n 200 criteria moet voldoen. De bouw en certificering van een Tier IV datacenter door NLDC lag dan ook niet direct voor de hand. Wat bewoog NLDC om toch een Tier IV gecertificeerd datacenter te realiseren?
Lees meer →

Flexibiliteit als leidend criterium bij de keuze voor colocatie

Veel organisaties en bedrijven hebben hun IT ondergebracht in een colocatie datacenter of willen dit op korte termijn doen. Continuïteit, beschikbaarheid en connectiviteit worden daarbij vaak genoemd als voornaamste redenen. Minder vaak wordt stilgestaan bij flexibiliteit. Tijd om daar eens in te duiken.
Lees meer →

Twin datacenter

Uw organisatie is volledig afhankelijk van beschikbaarheid van IT. Daarom wilt u een extra zekerheid dat applicaties en data altijd beschikbaar zijn. Soms is colocatie in twee datacenters, verbonden met een redundante, zeer snelle glasvezelverbinding dan noodzakelijk. NLDC biedt daarom verschillende twin datacenter oplossingen, voor zowel disaster recovery als failover middels active/passive of active/active replicatie.

Geografisch gescheiden

De geografische spreiding van onze datacenters maken hen zeer geschikt voor een twin datacenter oplossing. Mocht zich een calamiteit voordoen in het ene datacenter, dan beschikt u alsnog vrijwel onmiddellijk over uw data en applicaties in een ander datacenter. Uw organisatie blijft zo - zonder verlies van tijd en gegevens - volledig operationeel.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar onze datacenters?

Kom eens langs, wij maken graag tijd voor een vrijblijvende, persoonlijke rondleiding.

Vraag een persoonlijke rondleiding aan