De pagina wordt geladen...

Altijd aan met colocatie

Beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw data. Onmisbaar voor de continuïteit van uw bedrijf. Dus moet u behoorlijk investeren in ruimte, gegarandeerde stroomvoorziening, koeling, brandbeveiliging en connectiviteit. Wellicht bent u zelfs wettelijk verplicht om kostbare certificeringen te behalen. En ook een tweede locatie in te richten om het risico van dataverlies uit te sluiten. Colocatie van NLDC biedt u de ideale oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw data optimaal beschikbaar is, u focust zich op uw business. Met onze colocatiediensten weet u bovendien zeker dat uw bedrijf doordraait. Continu. Zonder compromis. Altijd veilig en betrouwbaar.

Colocatie voor
optimale betrouwbaarheid

Met onze colocatie oplossingen bieden we u optimale betrouwbaarheid. Samen kijken we naar uw wensen, behoeften en toekomstige ontwikkelingen. Met suites, racks of grootschalige datacentervloeroppervlakken zorgen we vervolgens voor de ideale oplossing. We zijn carrier- en cloudneutraal. U kiest dus zelf welke netwerk- en cloudaanbieders het best bij u passen. Onze datacenters zijn redundant aangesloten op deze aanbieders. Met onze colocatiediensten zorgen we voor ongekende schaalbaarheid en flexibiliteit. Want we snappen dat uw business niet stilstaat. Zo kunt u eenvoudig inspelen op groei of krimp van uw bedrijf en uw kosten beheersen. En weet u zeker dat uw bedrijf doordraait. Nu én morgen.

Maximale flexibiliteit,
minimale kosten

Natuurlijk. Over de beschikbaarheid en veiligheid van uw IT-infrastructuur mag geen twijfel bestaan. Dus bieden we een volstrekt veilige en betrouwbare omgeving voor uw data. Al onze Tier III datacenters zijn dan ook voorzien van Tier IV-aanvullingen en voldoen daarmee aan de hoogste eisen voor operationele continuïteit. Bovendien zorgen onze klimaatbeheersingsinstallaties continu voor precies de goede koeling en luchtcondities. Het maakt dat we een 99,99999% uptime trackrecord hebben. En met een totaal vloeroppervlak van 19.000 m² en 26,1 MW aan opgesteld vermogen, kunnen we zorgen voor een snelle implementatie.

Meer nodig?

We hebben 10 datacenters, waarvan 4 in de metropoolregio Amsterdam en 6 in de snelgroeiende hotspots Rotterdam, Delft, Utrecht, Eindhoven en Groningen. Zo kiest u makkelijk een datacenter in de buurt. Vraagt uw business nog net iets meer zekerheid? We begrijpen dat. Met onze twin datacenter oplossing bieden we colocatie in 2 datacenters. Of kies voor een multi-site oplossing. Zo bent u meer dan zeker. Voor de nodige verbindingen kiest u uit een scala van netwerkproviders. Of maakt u gebruik van ons Metro Connect netwerk.

Maak kennis met ons Metro Connect netwerk

Graag zo min mogelijk afhankelijk van derden? Toegang tot het volledige NLDC-ecosysteem van cloud-, hosting-, en IP-transitproviders in de metropoolregio Amsterdam? 24/7 service tegen scherpe tarieven? Kies dan voor Metro Connect.

Alles over Metro Connect

Dé colocatie oplossing
voor u

Private Rack


De meest gekozen colocatie oplossing. Een private rack. Op een gemeenschappelijke datavloer. Maar altijd goed beveiligd. Want alleen personen met een autorisatie kunnen de ruimte in. En de racks zijn vanzelfsprekend op slot. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de IT-apparatuur in uw racks perfect hun werk kunnen doen. Met een opstelling in een cold of hot aisle zijn ze optimaal gekoeld. Liever uw eigen racks op onze datavloer? In overleg met onze floormanagers is veel mogelijk.

Bekijk Private Racks

Private Suite


Een eigen, afgesloten ruimte voor uw racks of apparatuur. Voor een private suite schermen we de ruimte volledig af met een dichte wand of een metalen hek. We zorgen voor een ideaal klimaat. Zodat uw apparatuur goed zijn werk doet. Extra veiligheidsmaatregelen zoals een hekwerk onder de verhoogde vloer? Wij regelen het voor u.

Bekijk Private Suits
Controle over onze schaalbaarheid met diensten van NLDC Controle over onze schaalbaarheid met diensten van NLDC

‘Controle over onze schaalbaarheid met diensten van NLDC’

Montapacking, een fulfilmentbedrijf, verzorgt de logistiek voor zo’n 475 webshops. Daarmee ontzorgt het bedrijf ondernemers. Door het regelen van de inbound logistiek, opslag en ervoor te zorgen dat bestellingen worden afgeleverd. Zaken die e-commerce ondernemers liever niet zelf doen.

Bekijk de case
Controle over onze schaalbaarheid met diensten van NLDC

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,2

‘Door de Tier IV certificering is ons vertrouwen heel hoog. En met een active-active replicatie van ons IT-platform in het NLDC datacenter in Rotterdam (een zogenaamde Twin Datacenter oplossing) zijn onze e-fulfilment diensten altijd beschikbaar.’

Wouter Stolk, Montapacking

‘Met onze aanwezigheid in de datacenters van NLDC beslaan we meteen een groot deel van Nederland omdat NLDC meerdere regionale hotspots bedient en tegelijkertijd een stevige aanwezigheid heeft in de metropoolregio Amsterdam.’

Aleksandar Mitrov, AMS-IX

Ja, ik wil teruggebeld worden