De pagina wordt geladen...

Kies voor private racks

De meest gekozen colocatie-oplossing. Een private rack. Op een gemeenschappelijke datavloer. Maar altijd goed beveiligd. Want alleen personen met een autorisatie kunnen de ruimte in. En de racks zijn vanzelfsprekend op slot. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de IT-apparatuur in uw racks perfect hun werk kunnen doen. Met een opstelling in een cold of hot aisle zijn ze optimaal gekoeld. Liever uw eigen racks op onze datavloer? In overleg met onze floormanagers is veel mogelijk.

Beschikbaarheid van uw data goed geregeld

Met een private rack heeft u de beschikbaarheid van uw data goed geregeld. En garandeert u uw bedrijfscontinuïteit. Al onze racks voorzien we van 2 gescheiden voedingslijnen (2N). Een no-break-A-feed en een overeenkomstige no-break-B-feed. De aansluitingen bevinden zich slim boven de racks. Natuurlijk meten en monitoren we de feeds continu. En rapporteren we daarover via de online monitoring portal. Zo zorgen we voor uitmuntende zekerheid en inzichtelijkheid. Altijd aan.

Vraag rondleiding aan

Onze racks zijn standaard 80 centimeter breed en 100 centimeter diep. En zijn optimaal geschikt voor toepassing in cold of hot aisle containment. Ook hebben de racks kabeldoorvoeren met borstels aan de bovenzijde. Want alle infrastructuur bevindt zich aan het plafond. Een afwijkend formaat rack nodig? Of liever uw eigen racks op de vloer plaatsen? Ook dat kan. In overleg met onze floormanagers is veel mogelijk.

Gecertificeerde beveiliging

Bestuurbaar via de inbegrepen online self service portal myNLDC.

Inzicht via de inbegrepen online monitoring portal CIMS

Connectiviteit (carrier neutraal en redundant)

Redundante klimaatvoorzieningen zorgen voor een klimaat dat voldoet aan de richtlijnen van ASHRAE (minimaal N+1)

Compromisloze continuïteit
garanderen

Compromisloze continuïteit garanderen. Dat kan alleen als de apparatuur in de racks onder optimale condities kan werken. Dus zorgen we met cold of hot aisle containment voor perfecte koeling. We scheiden verwarmde lucht van gekoelde lucht. De koude en warme gangen in onze datacenters zijn zo goed mogelijk afgesloten. Zodat er geen koellucht kan ontsnappen. En uw racks continu de beste luchtstroom krijgen.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw data veilig is en blijft. Met gelaagde beveiliging die onder meer ISO 27001 gecertificeerd is, geperforeerde deuren met instelbare cijfersloten op de racks, 24×7 camerabewaking en met gecertificeerd beveiligingspersoneel dat continu op locatie aanwezig is. En uiteraard kunnen alleen geautoriseerde personen de gemeenschappelijke datazaal in.

Of kies voor uw eigen private suite

Een eigen, afgesloten ruimte voor uw racks of apparatuur. Voor een private suite schermen we de ruimte volledig af met een dichte wand of een metalen hek. We zorgen voor een ideaal klimaat. Zodat uw apparatuur goed zijn werk doet. Extra veiligheidsmaatregelen zoals een hekwerk onder de verhoogde vloer? Wij regelen het voor u.

Bekijk Private Suite
Ja, ik wil teruggebeld worden