De pagina wordt geladen...

Kies voor een private suite

Een eigen, afgesloten ruimte voor uw racks of apparatuur. Voor een private suite schermen we de ruimte volledig af met een dichte wand of een metalen hek. We zorgen voor een ideaal klimaat. Zodat uw apparatuur goed zijn werk doet. Extra veiligheidsmaatregelen zoals een hekwerk onder de verhoogde vloer? Wij regelen het voor u.

Optimale condities
voor uw kostbare data

Colocatie combineren met absolute privacy. Met een private suite heeft u een eigen, afgescheiden ruimte voor racks en apparatuur. Racks door ons geleverd en geplaatst of racks van uzelf. Wij zorgen voor een dichte wand of hekwerk om de ruimte af te schermen. Altijd veilig en inzichtelijk. Want u krijgt een eigen toegangsdeur met paslezer, waarover we de toegang online rapporteren. En met 24/7 camerabewaking op de deur. Natuurlijk krijgen alleen geautoriseerde personen toegang.

Vraag rondleiding aan

Uw apparatuur ontvangt optimale koeling

Met precies de juiste condities. We werken met afgesloten gangen. Zodat gekoelde en verwarmde lucht gescheiden zijn en blijven. Zo werkt de apparatuur in de racks zoals het hoort. Wij regelen de benodigde materialen en montage van de cold of hot aisle containment in uw suite. Zodat u zeker bent van de continuïteit van uw bedrijf. Is een deel van uw racks nog vrij? Dan sluit u de vrije hoogte-eenheden af met blindplaten.

Aanvullende maatregelen?

Speciale toegangsdeuren, extra kabelgoten of camerabewaking binnen de suite. We hebben uitgebreide ervaring met aanvullende (beveiligings)maatregelen. Aanpassingen of uitbreidingen zijn dan ook altijd mogelijk. In overleg met onze floormanagers kan veel. Wilt u bijvoorbeeld uw cold of hot aisle containment omgeving laten aanpassen? Doen we graag.

Of kies voor Private Racks

De meest gekozen colocatie-oplossing. Een private rack. Op een gemeenschappelijke datavloer. Maar altijd goed beveiligd. Want alleen personen met een autorisatie kunnen de ruimte in. En de racks zijn vanzelfsprekend op slot. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de IT-apparatuur in uw racks perfect hun werk kunnen doen. Met een opstelling in een cold of hot aisle zijn ze optimaal gekoeld. Liever uw eigen racks op onze datavloer? In overleg met onze floormanagers is veel mogelijk.

Bekijk Private Racks
Ja, ik wil teruggebeld worden