Carrier- en cloudneutrale connectiviteit

Altijd betrouwbaar verbonden

Carrier- en cloudconnectiviteit

Connectiviteit speelt een belangrijke rol in de continuïteit van uw organisatie. Onze carrier- en cloudneutrale datacenters bieden betrouwbare redundante datacenter connectiviteit en toegang tot een groot aantal carriers en cloudservice providers. NLDC faciliteert glasvezel, WDM, ethernet, internet toegang en toegang tot cloud. Onze datacenters zijn de spil van een divers ecosysteem van klanten en cloud leveranciers. 

Carrier neutraal

NLDC werkt voortdurend aan uitbreiding van het gevarieerde aanbod aan carriers. Zo bieden wij u de beste connectiviteit die beschikbaar is. Wij voegen geregeld nieuwe carriers toe zodat wij u kunnen voorzien in een vrije keuze. Die vrijheid vinden wij belangrijk: alleen u weet welke diensten het beste aansluiten op uw continuïteitswensen en de carriers die daarbij passen.

Download onze carrierlijst

Bekijk onze carrierlijst

De datacenters van NLDC vormen de grootste interconnectiviteitshub van Nederland. Vanuit onze datacenters kunt u veilig, snel en optimaal gebruikmaken van tientallen carriers.

DOWNLOAD CARRIERLIJST

“Als één van Nederlands grootste aanbieders van datacenterdiensten is NLDC één van de belangrijke partners van DCspine”

Jan Michiel Berkel, DCspine

INTERNET EXCHANGES

Carriers

Providers

Low-latency connectiviteit

Nederland is de internationale toegangspoort naar Europa. Intercontinentale zeekabels landen in Nederland en verbinden de wereld met het Europese continent. Niet voor niets is Nederland de thuisbasis van de meest geavanceerde datacenters van Europa. NLDC is een belangrijk onderdeel van de digital gateway to Europe en biedt low-latency connectiviteit met aansluiting het grootste internet exchange ecosysteem van de wereld via AMS-IX en NL-ix.

Bent u benieuwd naar de connectiviteit van onze datacenters?

Wij staan altijd voor u klaar

Neem contact met ons op