De pagina wordt geladen...

Omdat u altijd in
verbinding moet zijn

Kies de partner
die bij u past

Neutraliteit betekent dat we met veel verschillende leveranciers en netwerken werken. Dus bieden we toegang tot een groot aantal carriers en cloud providers. U kiest zelf de partners die bij u passen. Wij faciliteren (in)direct glasvezel, WDM, ethernet, internettoegang en toegang tot de cloud. Altijd aan? Onze belofte.

Onze datacenters zijn
niet gewoon datacenters

Ze zijn dé spil van een divers ecosysteem van klanten en cloud providers. En dat ecosysteem ontwikkelt zich continu. Want we werken voortdurend aan uitbreiding van partners. Zodat u altijd de best beschikbare connectiviteit krijgt. Met nieuwe carriers blijven we u voorzien in een vrije keuze. Die vrijheid vinden wij belangrijk. Want na ons advies, bepaalt u zelf welke diensten het beste aansluiten op uw continuïteitswensen. En welke carriers daarbij passen.

Benieuwd naar onze Connectivity Partners?

Bekijk onze partners

Omdat uw business
nooit stil mag staan

Altijd in verbinding
met Cross Connect

U wilt optimale ondersteuning voor redundante verbindingen. Natuurlijk. Wij begrijpen uw belang. En ontwikkelen daarom slimme producten. Zoals Cross Connect. Hiermee zorgen we ervoor dat u altijd in verbinding bent.

Bekijk Cross Connect

Metro Connect voor al uw wensen
rondom connectiviteit

Graag zo min mogelijk afhankelijk van derden? Toegang tot het volledige NLDC-ecosysteem van cloud-, hosting-, en IP-transitproviders in de metropoolregio Amsterdam? 24/7 service tegen scherpe tarieven? Kies dan voor Metro Connect.

Bekijk Metro Connect

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,2

‘Door de Tier IV certificering is ons vertrouwen heel hoog. En met een active-active replicatie van ons IT-platform in het NLDC datacenter in Rotterdam (een zogenaamde Twin Datacenter oplossing) zijn onze e-fulfilment diensten altijd beschikbaar.’

Wouter Stolk, Montapacking

‘Met onze aanwezigheid in de datacenters van NLDC beslaan we meteen een groot deel van Nederland omdat NLDC meerdere regionale hotspots bedient en tegelijkertijd een stevige aanwezigheid heeft in de metropoolregio Amsterdam.’

Aleksandar Mitrov, AMS-IX

Ja, ik wil teruggebeld worden