De pagina wordt geladen...

Onze datacenters zijn niet gewoon datacenters

Fiber Carriers

Bij ons vindt u diverse glasvezelleveranciers. Zij leveren u het glasvezelnetwerk dat u zoekt. Onbelicht of belicht. Op onbelichte glasvezel, oftewel ‘dark fiber’, is nog geen actieve apparatuur aangesloten. De actieve apparatuur is nodig voor het verzenden en ontvangen van data door de glasvezel. De meeste carriers leveren onbelichte en belichte fibers (DWDM). Denk aan Eurofiber, Colt, Verizon, CenturyLink en EU Networks.

Netwerk Operators

Heeft u geen dedicated glasvezel nodig? Voldoet een Managed Hosting (DWDM) verbinding en kiest u daarom liever voor een van onze connectivity partners? Zij hebben doorgaans geen eigen glasvezelnetwerk, maar maken voor hun connectiviteitsdiensten gebruik van het netwerk van derden. Deze zogenoemde Netwerk Operators huren dus zelf glasvezel bij een Fiber Carrier. En verkopen het vervolgens aan hun eigen klantenbase. Netwerk Operators leveren diensten als DWDM, MPLS, VLAN’s etc. Voorbeelden zijn DCspine, NL-ix, Unet en Cross Networks.

System Integrators

U kunt bij ons ook terecht voor een totaalaanbod van IT-diensten. Van software en hardware tot netwerken en hybride IT-installaties. Onze System Integrators zijn grote professionele IT-partijen. Met expertise op verschillende vlakken. Enkele van onze System Integrators? T-Systems, Unica Schutte, Simac, Cegeka en Inphos.

Internet Exchanges

Altijd aan en in verbinding. Bij ons bent u verzekerd van een goede connectiviteit van en naar het Internet. Carrierneutraal uiteraard. Omdat we samenwerken met de grootste Internet Exchanges in Europa. Dit zijn plaatsen waar netwerkoperators met elkaar kunnen samenwerken. Volstrekt veilig uiteraard. We zijn dus een soort Marktplaats waar vraag en aanbod samenkomen. Met aanbieders als AMS-IX en NL-IX hebben we de grootste Internet Exchanges van Europa in ons portfolio.

IP Transit Provider

Data op internet sturen of ontvangen? Uw gegevens gaan dan langs of door een of meerdere ‘indirecte netwerken’ om de eindbestemming te bereiken. IP Transit is een service waarbij een Internet Service Provider (ISP) toestemming geeft om verkeer door haar netwerk te laten verlopen naar de eindbestemming. Hoe uw business of product ook het internet betreedt, u heeft altijd te maken met deze gelaagde vorm van access of transit. Op het gebied van IP kennen we verschillende Tiers, van globale tot lokale spelers. Voorbeelden van Tier 1 providers zijn AT&T, CenturyLink, GTT en Telia. Voorbeelden van Tier 2 ISP’s zijn Amazon, Netflix and Google. En voorbeelden van Tier 3 providers zijn A2B, Atom86 en Fiberring.

Internet Service Providers (ISP)

Internet Service Providers zijn een belangrijk onderdeel van onze infrastructuur. Gecentreerd om internet mogelijk te maken in onze datacenters. U kunt uw netwerk volledig naar eigen wens en eisen inrichten. Ook van provider wisselen is geen probleem. We hebben een groot aanbod aan ISP’s. Met IP netwerken zoals die van Dataweb, DC Spine en A2B. Zo kiest u de provider die het best bij u past.

CCP’s (Cloud Connect Providers)

Wilt u uw applicaties en workloads onderbrengen in een public cloud, private cloud of hybrid cloud? Snappen we. U kunt zo snel uw capaciteit opschalen, testomgevingen inrichten en applicaties en data beschikbaar stellen aan medewerkers. Dus zorgen we ervoor dat u hiervan gebruik kunt maken vanuit onze datacenters. We werken met meerdere aanbieders van Cloud Connect diensten zoals NL-ix, KPN International en DCspine/ Megaport of AMS-IX. Hiermee legt u verbinding naar de grote public cloud providers en naar cloud providers met een specialistischer aanbod. Zo faciliteren we in uw snel veranderende IT-behoeften.

Omdat uw business
nooit stil mag staan

Altijd in verbinding
met Cross Connect

U wilt optimale ondersteuning voor redundante verbindingen. Natuurlijk. Wij begrijpen uw belang. En ontwikkelen daarom slimme producten. Zoals Cross Connect. Hiermee zorgen we ervoor dat u altijd in verbinding bent.

Bekijk Cross Connect

Metro Connect voor al uw wensen
rondom connectiviteit

Graag zo min mogelijk afhankelijk van derden? Toegang tot het volledige NLDC-ecosysteem van cloud-, hosting-, en IP-transitproviders in de metropoolregio Amsterdam? 24/7 service tegen scherpe tarieven? Kies dan voor Metro Connect.

Bekijk Metro Connect
Ja, ik wil teruggebeld worden