De pagina wordt geladen...

Die extra services
bieden we ook

NLDC is aanbieder van colocatiediensten. Ook bieden we connectiviteitsdiensten binnen onze datacenters zoals Cross Connect en Metro Connect. Maar we doen meer. Zo hebben we een verhuisservice. Hiermee zorgen we voor een soepele migratie naar ons datacenter, zonder onderbreking. Met onze kantoorunits bieden we u extra werkplekken en een professionele ontvangstruimte voor klanten. In onze opslagruimtes brengt u uw reserveonderdelen makkelijk onder. En met onze dienst Smart Hands & Eyes bieden we u een collega op afroep. Voor de nodige back-up.

Een zorgeloze verhuizing

Verhuist u naar ons datacenter? Dan zorgen we voor een probleemloze migratie. We begrijpen dat data het hart van uw organisatie is. En dat u veiligheid eist. Zonder compromis. Uw data is immers kwetsbaar. En dus zorgen wij er goed voor. Door onze verhuisservice bieden we uitmuntende zekerheid, optimale betrouwbaarheid en volstrekte veiligheid. Natuurlijk bespreken we uitgebreid en gedetailleerd uw eisen en wensen. We adviseren u over de meest ideale set-up van uw apparatuur in ons datacenter.

Onze contactpersoon zorgt voor een uitvoerige en gedetailleerde briefing aan operations en het serviceteam. Zij kijken naar de benodigdheden, de planning en komen met een onderbouwd plan. Dat ze natuurlijk uitgebreid met u overleggen. Is iedereen akkoord, dan maken onze mensen alles in orde voor de migratie. U ontvangt een welkomstpakket. En krijgt toegang tot ons klantenportaal. Hier regelt u uw zaken eenvoudig zelf en houdt u na de migratie de status van uw apparatuur in de gaten. Zo houdt u alles in eigen hand. Ons serviceteam overlegt met u wie in uw organisatie toegang krijgt tot uw IT-apparatuur. En wie bijvoorbeeld changes mag indienen. Heeft u vragen, dan kunt u altijd terecht bij uw service level manager. Zij staan voor u klaar. Altijd.

Ons serviceteam maakt uw racks of suite klaar en regelt de connectiviteit

Is alles gereed? Dan krijgt u een uitgebreide rondleiding. Ook maakt u kennis met de floormanager. Hij begeleidt u bij de daadwerkelijke verhuizing. En dan is het zover. Alles in en om het datacenter is gereed voor de verhuizing. Wij regelen uw apparatuur in en zetten het live. Onze mensen blijven standby voor onvoorziene zaken. En onze service level manager bespreekt het traject met u na. Want we horen graag of u tevreden bent.

Neem gerust contact op

Omdat het fijn is
als er iemand meekijkt

Een professionele IT-collega die beschikbaar is voor u als u hem nodig heeft. Met Smart Hands & Eyes heeft u zo’n collega op afstand. U bepaalt wat er moet gebeuren, wij voeren uit. We kunnen een scala aan werkzaamheden voor u oppakken. Zo kunnen we uw apparatuur inbouwen, schouwen of uitbouwen, uw systemen opnieuw opstarten, patchkabels optimaliseren en nieuw aanleggen of een hot-swappable hard disk of PDU vervangen. U plant de werkzaamheden bij ons in, wij zorgen voor de rest. En is er spoed bij, dan voeren de werkzaamheden in overleg met u snel uit.

Neem gerust contact op

Extra kantoorruimte

Natuurlijk. We verhuren racks en suites. Maar u kunt ook kantoorunits bij ons huren. We hebben professionele ruimtes waar uw personeel kan werken en u klanten kunt ontvangen. De racks bevinden zich in hetzelfde gebouw als uw unit. U loopt er dus zo naartoe. Via de inpandige verbinding kunt u ook digitaal bij uw racks. Ons datacenter is 24/7 open. Zo maakt u dus gebruik van uw unit wanneer u dat wilt. Alleen geautoriseerde personen kunnen de ruimte in. Wel zo veilig.

Uw unit is minstens 15 m² groot en heeft standaard meerdere werkplekken. Op aanvraag maakt u gebruik van vergader- en presentatieruimtes, gezamenlijke koffie- en eetvoorzieningen, analoge en digitale lijnen, faxverbindingen en het inpandige glasvezel of UTP-netwerk. Extra meubilair nodig? Geen probleem. We regelen het voor u.

Neem gerust contact op

Opslagruimte voor al
uw extra materiaal

Tapes, reserveonderdelen en voorraadapparatuur. In onze datacenters hebben we afgesloten opslagruimtes en opslagkasten. Die kunt u tijdelijk of permanent gebruiken. Laat u goederen leveren, maar kunt u niet aanwezig zijn? Wij slaan uw materialen dan hier op.

Neem gerust contact op
Ja, ik wil teruggebeld worden