De pagina wordt geladen...

Omdat we het hart van uw organisatie van onschatbare waarde vinden

We snappen uw ecosystemen en kennen uw uitdagingen

Continu aan, volstrekt veilig en ongekend flexibel

Zekerheid van data. Van onschatbare waarde voor u, want uw business kan niet zonder. Data is dan ook het hart van uw wereld. En dus staat uw wereld bij ons centraal. We snappen uw ecosystemen, weten wat uw wensen zijn en kennen uw uitdagingen. En dus kunnen we u zekerheid, zorgeloosheid, veiligheid én flexibiliteit bieden. Businesscontinuïteit dus. In welke branche u zich ook bevindt. Wij zorgen dat uw wereld doordraait. Zonder twijfel. En zonder compromis.

Financiële dienstverlening

Uw business moet continu doordraaien. Die zekerheid eist u. En natuurlijk moet uw data optimaal beveiligd zijn. Want die persoonsgegevens moeten zijn beschermd volgens de Europese regels. Geen discussie over mogelijk. Snappen we. Wij bieden u die zekerheid met een twin- of triple datacenter. Precies wat u wenst. Wij zorgen dat alle vinkjes aan staan.

Meer weten

Zorg

Zorg draait om mensen, staat nooit stil én vraagt om secuur handelen. Even precies gaan wij om met uw data. Afgeschermd als het nodig is, snel voorhanden als het moet. Nooit down en volstrekt veilig. Continu stabiel en connected. Wij zorgen voor een omgeving waarin alles doordraait. Die garantie bieden we u. Zodat u zorgeloos uw werk kunt doen.

Meer weten

Overheid

U bent er voor de samenleving, wij zijn er voor u. We snappen dat u over veel gevoelige data beschikt. En dat die altijd veilig moet zijn. Volgens de Nederlandse wet- en regelgeving. En we begrijpen dat duurzaamheid voor u prioriteit heeft. We lopen voorop in duurzaamheid en hebben een voortrekkersrol als het gaat om circulair ondernemen. We denken dus mee over uw toekomst.

Meer weten

Media en Content

Connectivity is key. Flexibiliteit onmisbaar. Altijd up-to-date. Voor u gaat geen innovatie te ver. En dataverkeer nooit te snel. Snappen we. We weten dat u over een oneindige hoeveelheid aan data beschikt. Uw big data, onze hub. En natuurlijk zorgen we dat u altijd aan bent. Op- en afschalen wanneer u dat wilt? Zo flexibel zijn we wel.

Meer weten

ICT

Ontwikkelingen rond Big Data, Artificial Intelligence, Quantum Computing gaan in razend hoog tempo. Net als de toepassingen die daaruit voortkomen. Dus bieden we u flexibiliteit. Zie ons als een marktplaats. U kiest wat u nodig heeft. Meer of minder. Altijd schaalbaar. We garanderen continue verbinding. Hyperconnected. Non-stop. En zorgen voor volstrekte veiligheid voor al uw privacygevoelige data. Zonder uitzondering.

Meer weten
Ja, ik wil teruggebeld worden