De pagina wordt geladen...

Omdat u aan de wensen van de klant wilt voldoen

Financiële transacties? Die zijn er elk moment van de dag. Groot of klein. Maar altijd gevoelig. Want u heeft te maken met persoonsgegevens. En die moeten goed zijn beschermd. Snappen we. U stelt dus hoge eisen aan de beheersing van uw systemen. Zonder compromis. Uw business moet tegelijkertijd constant doordraaien. Die zekerheid eist u. Vinden we niet meer dan logisch. En natuurlijk begrijpen we dat u ook wilt inspelen op de nieuwste ontwikkelingen. Onze colocatiediensten combineren al die aspecten.

Dat vraagt om een optimale beveiliging én toegang van datastromen.

De digitale transformatie heeft grote impact op uw dagelijkse business

Innovatieve digitale ontwikkelingen volgen elkaar snel op. En leiden tot veranderingen die alle segmenten in de markt raken. Natuurlijk probeert u die ontwikkelingen bij te houden. Maar u ziet ook continu Fintech bedrijven uit de grond schieten. Die bieden nieuwe producten en diensten die perfect aansluiten op behoeften en wensen van klanten. Natuurlijk gaat u hierin mee. Dat vraagt om een optimale beveiliging én toegang van datastromen. Benaderbaar wanneer nodig, afgeschermd als dat moet.

Betrouwbare colocatie oplossingen

Met onze colocatie oplossingen bieden we u optimale betrouwbaarheid. Samen kijken we naar uw wensen, behoeften en toekomstige ontwikkelingen. Met suites, racks of grootschalige datacentervloeroppervlakken zorgen we vervolgens voor de ideale oplossing.

Meer over colocatie

Optimale ondersteuning voor redundante verbindingen

Connectiviteit. Onwaarschijnlijk belangrijk voor de bedrijfscontinuïteit onze klanten. Want uw business staat nooit stil. Met onze carrier- en cloudneutrale datacenters bieden we u betrouwbare redundante connectiviteit. Zonder uitzondering.

Onze connectiviteit
  • Zes datacenters verspreid over Nederland
  • Carrier- en cloudneutraal
  • Twin datacenter of multi-site oplossingen
  • Cross Connect, Metro Connect en meer opties voor nog meer zekerheid
  • PCI-DSS certificaat – de hoogst haalbare veiligheidsstandaard

Uw eisen
onze zorg

We begrijpen uw business. En welke belangen daarbij komen kijken. Dat uw ICT-omgeving en uw grote hoeveelheid data veilig moeten zijn. Dat klanten steeds veeleisender zijn. Uw business sneller dan snel gaat. En dat data dus altijd beschikbaar moet zijn. Het maakt dat klanten uit de financiële wereld naar ons toekomen. Want met onze 10 datacenters bieden we wat u zoekt. We helpen u te voldoen aan de eisen van uw klanten. Met snelle verbindingen. Een infrastructuur die continu werkt. En omdat onze datacenters met elkaar in verbinding staan, bieden we ook twin datacenter of multi-site oplossingen. Volstrekt veilig.

Want privacy van data staat voorop

We bezitten dan ook het PCI-DSS certificaat. De hoogst haalbare veiligheidsstandaard in de sector voor de beveiliging van data. Dat garant staat voor maximale veiligheid voor uw klanten tijdens financiële transacties. Alle vinkjes aan. 24/7. Check.

Aan u de keus

We zijn dé aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten. Dat doen we carrier- en cloudneutraal. En ons aanbod is meer dan ruim. U kiest dus zelf de partners die het best bij u passen. Wij beheren uw data met gelaagde beveiliging. Zo hebben alleen bevoegden toegang. Daar kunt u op rekenen.

Een selectie van carriers en providers

AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots

AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots

Als belangrijkste internetknooppunt ter wereld is het voor de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) essentieel om stevig verankerd te zijn in het Nederlandse datacenter ecosysteem. Dé digital gateway naar Europa. Ruim 850 netwerken wereldwijd zijn bij AMS-IX aangesloten. Het internetknooppunt verzorgt voor hen connectiviteit. Een samenwerking met NLDC was voor AMS-IX dan ook een logische stap.

Bekijk de case
AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots
Ja, ik wil teruggebeld worden