De pagina wordt geladen...

Omdat u altijd
vooruit wilt

ICT is overal. En staat met alles in verbinding. Noodzakelijk voor de samenleving. Onmisbaar voor elke business. Daar komt veel data bij kijken. Maar waar data bijzonder gevoelig is, moeten systemen maximaal veilig zijn. Gebruikers moeten 100% vertrouwen hebben in het beheer en de verwerking van hun data. We bieden de privacy, beschikbaarheid en veiligheid die uw data nodig heeft. Permanente aandacht. Zonder uitzondering.

U wilt geen zorgen over continuïteit en veiligheid van data en systemen

Veilige data is een belangrijk aandachtspunt

Maar de ICT-sector staat voor meer uitdagingen. Want nergens gaan de ontwikkelingen zo snel als in uw sector. Uw ICT-specialisten houden al die innovaties nauwlettend in de gaten. Want er zitten grote belangen aan vast. Natuurlijk willen ze zich dan niet druk hoeven maken om de continuïteit en veiligheid van data en systemen. Of om flexibiliteit. Want bij een snelle ontwikkeling van de branche is ook dat aspect cruciaal. Continu kunnen bijsturen en aanpassen waar nodig. Op- en afschalen als u dat wilt. Niet meer dan logisch.

Betrouwbare colocatie oplossingen

Met onze colocatie oplossingen bieden we u optimale betrouwbaarheid. Samen kijken we naar uw wensen, behoeften en toekomstige ontwikkelingen. Met suites, racks of grootschalige datacentervloeroppervlakken zorgen we vervolgens voor de ideale oplossing.

Meer over colocatie

Optimale ondersteuning voor redundante verbindingen

Connectiviteit. Onwaarschijnlijk belangrijk voor de bedrijfscontinuïteit onze klanten. Want uw business staat nooit stil. Met onze carrier- en cloudneutrale datacenters bieden we u betrouwbare redundante connectiviteit. Zonder uitzondering.

Onze connectiviteit
  • Zes datacenters verspreid over Nederland
  • Carrier- en cloudneutraal
  • Twin datacenter of multi-site oplossingen
  • Cross Connect, Metro Connect en meer opties voor nog meer zekerheid
  • PCI-DSS certificaat – de hoogst haalbare veiligheidsstandaard

Betrouwbaar en flexibel

NLDC snapt dat er soms onvoorziene ontwikkelingen zijn. En dat u daarop wilt én moet inspelen. We doen er alles aan om uw business zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dus bieden we ongekende flexibiliteit. We bewegen mee met uw ontwikkelingen en wensen. Zie ons als een marktplaats. U kiest wat u nodig heeft. Wij waarborgen de continuïteit van uw business. Ons hogesnelheidsnetwerk verbindt al onze datacenters met elkaar. Daarmee kunt u dus ook kiezen voor twin datacenter oplossing of voor een multi-site oplossing. Zo kunt u bedrijfskritische data redundant opslaan en verwerken. Met onze oplossingen garanderen we continuïteit. En voorkomen we verlies van kostbare data. We werken op de meest veilige manier. We hebben alle relevante certificaten in huis. Uw data is bij ons dus in goede handen. Nu én morgen.

Aan u de keus

We zijn dé aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten. Dat doen we carrier- en cloudneutraal. En ons aanbod is meer dan ruim. U kiest dus zelf de partners die het best bij u passen. Wij beheren uw data met gelaagde beveiliging. Zo hebben alleen bevoegden toegang. Daar kunt u op rekenen.

Een selectie van carriers en providers

Restwarmte voor Aalsmeerse samenleving

Ook in Aalsmeer zijn we gestart met een slim energie-uitwisselingstraject. Samen met het plaatselijke bedrijfsleven en de gemeente Aalsmeer. Zij delen onze visie op duurzaamheid.

Meer over dit project

Altijd verantwoordelijk

De digitalisering van de samenleving neemt steeds meer toe. Dat vraagt oneindig veel energie. We vinden het dan ook belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen. NLDC is voorloper in duurzaamheid. En heeft een voortrekkersrol als het gaat om circulair ondernemen. We geloven dat digitalisering en duurzaamheid elkaar versterken. Onze datacenters zijn CO2-neutraal en gebruiken 100% groene stroom. En dat niet alleen. We leveren onze restwarmte aan de samenleving. Zo verwarmen we er bijvoorbeeld een zwembad en een campus mee. En krijgen daar koude voor terug. Slimme energiebesparing. Gelukkig voelen ook veel ICT-bedrijven die verantwoordelijkheid en dragen ze bij aan een duurzame digitale economie. Wij denken graag met u mee.

Met de overstap naar NLDC sorteren we voor op groei Met de overstap naar NLDC sorteren we voor op groei

‘Met de overstap naar NLDC sorteren we voor op groei’

Groei en een groot aanpassingsvermogen. Dé rode draad door de geschiedenis van ICT-dienstverlener Acknowledge. Het bedrijf is gevestigd in Waalre en sinds de oprichting 25 jaar geleden flink gegroeid. Door te migreren naar het Tier IV-datacenter van NLDC in Eindhoven legt Acknowledge nu een toekomstbestendig fundament voor verdere groei.

Bekijk de case
Met de overstap naar NLDC sorteren we voor op groei
Ja, ik wil teruggebeld worden