De pagina wordt geladen...

Omdat u altijd connected moet zijn

Content en data. Dé ontwikkelingen van de afgelopen jaren binnen de mediabranche. En de ontwikkelingen volgen elkaar nog steeds snel op. Want vloggen, gamification, online video’s worden steeds gewoner. En die brengen een schat aan data mee. Al die data moet getransporteerd van en naar een datacenter. Daarmee wordt connectiviteit voor u onmisbaar. Altijd aan. Die garantie eist u. En terecht. We zorgen ervoor dat u altijd in verbinding bent. Zonder twijfel. Vinden we logisch.

Data is onmisbaar voor u. Daarom wilt u een betrouwbare partner.

U investeert veel in
digitale platformen

Want u wilt uw bereik uitbreiden. Uw focus? Die is volledig gericht op online. Want bijna alles is digitaal. En wordt met de verdere ontwikkeling van video alleen maar digitaler. Een andere ontwikkeling is Block bustering. U vertaalt grote titels door naar apps, social media of andere kanalen. Of u produceert eigen content. Zoals series. Handig omdat u zo alle controle hebt over de data en dus een goed beeld van uw klanten krijgt. En van hun online gedrag. Die inzichten kunt u weer gebruiken voor advertising. Of koppelen aan Artificial intelligence. Zo kunt u het gedrag van consumenten voorspellen. Data als bron voor nieuwe content. Data om consumenten te bereiken. Of data voor een betere klantbeleving. Welk doel u ook heeft, data is onmisbaar voor u. Van onschatbare waarde. De sleutel tot succes.

Betrouwbare colocatie oplossingen

Met onze colocatie oplossingen bieden we u optimale betrouwbaarheid. Samen kijken we naar uw wensen, behoeften en toekomstige ontwikkelingen. Met suites, racks of grootschalige datacentervloeroppervlakken zorgen we vervolgens voor de ideale oplossing.

Meer over colocatie

Optimale ondersteuning voor redundante verbindingen

Connectiviteit. Onwaarschijnlijk belangrijk voor de bedrijfscontinuïteit onze klanten. Want uw business staat nooit stil. Met onze carrier- en cloudneutrale datacenters bieden we u betrouwbare redundante connectiviteit. Zonder uitzondering.

Onze connectiviteit
  • 10 datacenters verspreid over Nederland
  • Carrier- en cloudneutraal
  • Twin datacenter of multi-site oplossingen
  • Cross Connect, Metro Connect en meer opties voor nog meer zekerheid
  • PCI-DSS certificaat – de hoogst haalbare veiligheidsstandaard

Altijd aan. Zeker.

Helder. Het dataverkeer neemt exponentieel toe. En dat verkeer wilt u in goede banen leiden. Van én naar het datacenter. Betrouwbaar en veilig. We snappen uw belang. En begrijpen dat er geen compromissen mogelijk zijn. Dus zorgen we voor die benodigde connectiviteit. Onze diensten zijn ontworpen op 100% uptime. Met onze Tier III en Tier IV bieden we de zekerheid die u zoekt. Bent u toch niet overtuigd? We bieden ook twin-datacenter oplossingen. Of kies ervoor risico’s te spreiden. U verdeelt dan uw systemen over 2 of meer van onze 10 datacenters. We verbinden deze dan onderling met high speed low latency verbindingen.

Of we de juiste certificeringen hebben?

Uiteraard. Want we gaan alleen aan de slag als we onze beloftes ook echt waar kunnen maken. Dus beschikken we ook over ISO22301. Daarmee staan we garant voor Business Continuity Management. U kunt het maar zeker weten.

AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots

AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots

Als belangrijkste internetknooppunt ter wereld is het voor de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) essentieel om stevig verankerd te zijn in het Nederlandse datacenter ecosysteem. Dé digital gateway naar Europa. Ruim 850 netwerken wereldwijd zijn bij AMS-IX aangesloten. Het internetknooppunt verzorgt voor hen connectiviteit. Een samenwerking met NLDC was voor AMS-IX dan ook een logische stap.

Bekijk de case
AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots
Ja, ik wil teruggebeld worden