De pagina wordt geladen...

Omdat uw service aan burgers voorop staat

De verkeersdrukte terugdringen. De aanvraag van documenten efficiënter afhandelen. De criminaliteit effectiever bestrijden. Uw dienstverlening draait om de burger. Sneller, beter, flexibeler. Daar komt steeds meer technologie bij kijken. En dus ook steeds meer data. Die moet veilig zijn. Punt. Met onze diensten borgen we uw data. Altijd veilig. Zonder twijfel.

Privacygevoelige data in goede handen. Aantoonbaar.

Van sensoren en big data tot kunstmatige intelligentie en blockchain

U maakt steeds meer gebruik van geavanceerde technologieën Deze innovaties vragen om digitalisering van uw processen en systemen. En dus om digitalisering van data. Gevoelige data. Een grote hoeveelheid persoonlijke gegevens. Bij ons is die privacygevoelige data in goede handen. En bovendien altijd beschikbaar. Natuurlijk alleen voor u.

Betrouwbare colocatie oplossingen

Met onze colocatie oplossingen bieden we u optimale betrouwbaarheid. Samen kijken we naar uw wensen, behoeften en toekomstige ontwikkelingen. Met suites, racks of grootschalige datacentervloeroppervlakken zorgen we vervolgens voor de ideale oplossing.

Meer over colocatie

Optimale ondersteuning voor redundante verbindingen

Connectiviteit. Onwaarschijnlijk belangrijk voor de bedrijfscontinuïteit onze klanten. Want uw business staat nooit stil. Met onze carrier- en cloudneutrale datacenters bieden we u betrouwbare redundante connectiviteit. Zonder uitzondering.

Onze connectiviteit
  • Zes datacenters verspreid over Nederland
  • Prijswinnende duurzame initiatieven om energie te hergebruiken
  • Carrier- en cloudneutraal
  • Twin datacenter of multi-site oplossingen
  • Cross Connect, Metro Connect en meer opties voor nog meer zekerheid

Altijd aan, continu veilig

We snappen dat u de gegevens van uw burgers wilt beschermen. En dat er geen ruimte is voor compromissen. Maar we begrijpen ook dat die data snel beschikbaar moet zijn als u die nodig heeft. Want uw organisatie draait 24/7 door. Met onze colocatiediensten zorgen wij voor optimale veiligheid en beschikbaarheid. Een stabiele omgeving. Altijd aan en in verbinding. We beschikken over alle benodigde certificaten. We werken volgens de Nederlandse wetgeving. En hebben een 99,999999% uptime trackrecord. Continu stabiel dus.

We denken aan
uw toekomst

We begrijpen dat duurzaamheid voor u prioriteit heeft. Voor ons ook. Het is zelfs een van onze kernwaarden. We zijn dan ook koploper in duurzaamheid. En hebben een voortrekkersrol als het gaat om circulair ondernemen. Onze datacenters zijn CO2-neutraal en maken gebruik van groene energie. Ook zetten we in op warmteterugwinning. Zo leveren we de restwarmte van ons datacenter in Aalsmeer aan de samenleving. En verwarmen we er een zwembad mee. Zodat zij besparen op energieverbruik en CO2-uitstoot. In ruil daarvoor krijgen wij koude. Dat bespaart ons energie bij de koeling van ons datacenter. Slimme samenwerking? Zeker. En het laat zien dat duurzaamheid en digitalisering elkaar versterken.

Restwarmte voor Aalsmeerse samenleving

Restwarmte voor Aalsmeerse samenleving

In Aalsmeer zijn we gestart met een slim energie-uitwisselingstraject. Samen met het plaatselijke bedrijfsleven en de gemeente Aalsmeer. Zij delen onze visie op duurzaamheid.

Bekijk de case
Ja, ik wil teruggebeld worden