De pagina wordt geladen...

Zo ondersteunen
we onze partners

Snelle ontwikkelingen en uitdagingen hebben grote impact op organisaties. Én hun systemen. Denk aan de gezondheidszorg waar vergrijzing toeneemt. Of aan overheden en commerciële organisaties die moeten inspelen op global warming. Deze uitdagingen vragen om innovatieve oplossingen. Met technologie maken we de uitdagingen inzichtelijk. Met onze partners spelen we in op ontwikkelingen als Internet of Things, Artificial Intelligence en Big Data. En bieden organisaties zo samen de beste oplossingen.

De beste basis
voor systemintegrators

Internet of Things speelt een steeds grotere rol. In de samenleving én binnen organisaties. Alles moet elkaar kunnen communiceren en altijd toegankelijke zijn. Apparaten in huis, stoplichten met auto’s, een lamp met uw telefoon. Apparaten en systemen staan altijd aan. En zijn altijd in verbinding met elkaar. Connectiviteit is hierbij cruciaal. Of bedrijven nu gebruikmaken van een zelf geëxploiteerde infrastructuur, publieke cloud of een hybride variant. De systemen moeten werken. Altijd. Want ze zijn data driven.

Oplossingen die verbinden

U als systemintegrator biedt oplossingen die systemen en mensen met elkaar verbinden. Zo ontstaan integrale, innovatieve IT-oplossingen die bijdragen aan een smarter life. Wij zorgen ervoor dat de basisinfrastructuur om systemen met elkaar te koppelen en te integreren optimaal is ontworpen en gebouwd. En operationeel is. Altijd aan. Zonder compromis. En we leveren extra fysieke beveiliging. Wel zo prettig.

Neem gerust contact op

Continue connectiviteit
voor cloud aanbieders

Een datacenter is onvoorwaardelijk voor uw business. Want als leverancier van clouddiensten moet u ervoor zorgen dat uw IT-omgevingen continu doordraaien. Exploitatie van een datacenter is echter kapitaalintensief en vergt expertise. Dus ontzorgen we u. Door onze ruime ervaring met cloud aanbieders, weten we exact wat u nodig heeft. Van optimale beveiliging en up-time tot volledige en optimale ontsluiting naar de buitenwereld. We spelen in op uw behoefte. Zo houdt u volledige controle én bespaart u op kosten.

Neem gerust contact op

Een betrouwbare basisinfrastructuur
voor ISP’s

U verbindt eindgebruikers, particulieren en bedrijven aan het internet. Maar u doet meer. Want naast die basisverbinding biedt u televisie, streaming diensten, e-mail of cyber security diensten. En die service moet zo goed mogelijk zijn. Altijd aan, zonder uitzondering. We leveren bijna 100% uptime. Daarmee voorzien we u van een basisinfrastructuur waar u op kunt bouwen. Bovendien is onze geografische ligging optimaal. Met 3 datacenters in de metropoolregio Amsterdam en 3 regionale hotspots in Eindhoven, Rotterdam en Groningen zijn we altijd dichtbij.

Neem gerust contact op
Ja, ik wil teruggebeld worden