De pagina wordt geladen...

Omdat uw zorg
van levensbelang is

De zorg aan uw patiënten staat voorop. Natuurlijk. Dag en nacht. Want zorg staat nooit stil. En vraagt om secuur handelen. Daarbij maakt u steeds meer gebruik van digitale hulpmiddelen. Om gegevens vast te leggen. In te zien. En om makkelijk te kunnen overleggen met collega’s of patiënten. Uw IT-systeem moet dus werken. Altijd. Zonder zwakte. Vlekkeloos. Want het kan om leven of dood gaan. Tegelijkertijd moet die data volstrek veilig zijn. Het gaat immers om gegevens van mensen. Zo secuur als u handelt, zo secuur gaan wij om met uw data. Continu aan. En continu veilig.

Data-uitwisseling vraagt om continue connectiviteit

IT stuurt
zorgprocessen

IT is niet langer ondersteunend aan uw processen. Het stuurt uw processen. Al uw IT-systemen moeten dus optimaal met elkaar samenwerken. Voor toegang, opslag en uitwisseling van patiëntendata. Want naast systemen voor diagnostiek en therapie, zijn er tal van andere systemen. Zo monitoren polsbandjes vitale functies en sturen ze gegevens naar een databank. En worden health apps gebruikt bij medicijninname, preventie en dieet. Ook geven artsen consulten en adviezen via video conferencing. Goede zorgverlening bestaat dus steeds meer uit een combinatie van cloud en zelf hosted diensten. Daarvoor moet steeds meer data worden uitgewisseld. Dat vraagt om continue connectiviteit. Wij faciliteren die behoefte.

Betrouwbare colocatie oplossingen

Met onze colocatie oplossingen bieden we u optimale betrouwbaarheid. Samen kijken we naar uw wensen, behoeften en toekomstige ontwikkelingen. Met suites, racks of grootschalige datacentervloeroppervlakken zorgen we vervolgens voor de ideale oplossing.

Meer over colocatie

Optimale ondersteuning voor redundante verbindingen

Connectiviteit. Onwaarschijnlijk belangrijk voor de bedrijfscontinuïteit onze klanten. Want uw business staat nooit stil. Met onze carrier- en cloudneutrale datacenters bieden we u betrouwbare redundante connectiviteit. Zonder uitzondering.

Onze connectiviteit
  • Zes datacenters verspreid over Nederland
  • Carrier- en cloudneutraal
  • Twin datacenter of multi-site oplossingen
  • Cross Connect, Metro Connect en meer opties voor nog meer zekerheid
  • PCI-DSS certificaat – de hoogst haalbare veiligheidsstandaard

Altijd aan
altijd veilig

NLDC snapt waar de behoeften in de zorg liggen. Niet voor niets kiezen diverse zorginstellingen ervoor hun IT-systemen en bedrijfskritische processen aan ons toe te vertrouwen. Ze maken gebruik van onze connectiviteit om hun data naar buiten te ontsluiten. Met al die kennis en ervaring helpen we ook u verder. Natuurlijk gaan we niet zomaar aan de slag. Samen kijken we naar wat beter kan. En naar hoe we veiligheid en continuïteit van uw data nog beter kunnen waarborgen. En we begrijpen dat migratie een spannend onderdeel is van de transitie. U kunt immers geen seconde offline. Dat beseffen we ons maar al te goed. Daarom zorgen we voor een vlekkeloze verhuizing. En voor oplossingen die naadloos aansluiten op uw wensen, behoeften én business. Uw IT-systemen draaien dus altijd door. Veilig en optimaal. En werken naadloos met elkaar samen. Voor toegang, opslag én uitwisseling van data.

Alle certificaten in huis

Uiteraard beschikken we over de benodigde certificaten. Onze datacenters zijn NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd. NEN 7510 is de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg. En het bewijs aan zorgverzekeraars en patiënten dat patiëntgegevens bij ons in veilige handen zijn.

Restwarmte voor campus, koelte voor ons Restwarmte voor campus, koelte voor ons

Restwarmte voor campus koelte voor ons

De warmte die de servers in onze datacenters produceren transporteren we via een bestaande warmtering naar de andere gebouwen op de campus. Zo besparen zij op hun energieverbruik en dus op hun CO2-emissie.

Bekijk de case
Restwarmte voor campus, koelte voor ons
Ja, ik wil teruggebeld worden