De pagina wordt geladen...

TDCG Delft

AMS-IX
De netwerkinfrastructuur van Zuid-Holland doet niet onder voor die van Amsterdam. Ook het Delftse datacenter heeft bijvoorbeeld een directe verbinding met de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), wat u toegang biedt tot meer dan 800 netwerken van zowel nationale als internationale partijen, met een traffic peak van meer dan 5 Terabits per seconde.

Volledig afgestemd
op uw wensen

Uw IT is onze zorg! Sinds de oprichting in 2007 garanderen wij u een excellente klimaatbeheersing en 100% beschikbaarheid, maar vooral een veilig onderkomen voor uw IT-omgeving. Wilt u niets aan het toeval overlaten? Dan leveren we naast colocatie ook nog eens een unieke twin-datacenter oplossing, zodat uw data gescheiden en dus veiliger opgeslagen wordt.

Uw apparatuur 24/7/365 online

Deze garantie kunnen wij u geven, omdat onze infrastructuur aan de hoogste beschikbaarheidseisen (volgens de TIER 3 normering) voldoen. Met andere woorden: alle belangrijke voorzieningen zoals koeling, energievoorziening, noodstroom en UPS-systemen zijn volledig op elkaar afgestemd en dubbel uitgevoerd.

Center of possibilities

Diensten


 • Colocatie
 • Connectiviteit
 • Consultancy
 • Migratie
 • AMS-IX
 • Remote Hands Service

Colocatie


 • Serverruimte
 • Shared Space
 • Private Cage
 • Suite
 • Vergaderruimte
 • Flexwerkplekken
 • Klantportaal

Connectiviteit


 • Internet Exchanges
 • Hybrid Cloud Solutions
 • 200+ connectiviteitspartners

Beveiliging

De datacenters van TDCG zijn 24/7/365 beveiligd door fysieke bewaking op locatie. Omwille van de veiligheid is het alleen mogelijk om de datacenters te betreden door middel van een geldige aanmelding en op vertoon van een legitimatiebewijs. De datacenters van TDCG beschikken over meerdere lagen van fysieke beveiliging, zoals camera’s en een biometrische toegangscontrole. Bezoekers krijgen alleen toegang tot voor hun bezoek noodzakelijke en geautoriseerde ruimtes. Onze beveiligingsprocessen worden gewaarborgd door onze ISO 27001-certificering, de standaard voor informatiebeveiliging.

Redundante stroomvoorziening

Wij stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit en beschikbaarheid van onze stroomvoorziening. De datacenters van TDCG hebben sinds de oprichting een beschikbaarheid (uptime) gerealiseerd van 100%. Dit bereiken we onder andere door strikte procedures, uitgebreide externe audits, regelmatige tests en het gebruik van de nieuwste technische infrastructuur. Eén van deze tests is de maandelijkse Black Building-test waarbij een stroomstoring wordt gesimuleerd. Op deze manier wordt getest of alle noodstroomsystemen functioneren volgens de hoogste eisen. Tijdens deze tests worden onze batterijen, UPS (Uninterruptable Power Supply), dieseltanks, pompen en noodstroomaggregaten ingezet.

Brandveiligheid

Alle ruimtes in de datacenters van TDCG zijn voorzien van automatische blusinstallaties die in werking stellen bij een calamiteit volgens het protocol brandbeheersing. Daarnaast zijn alle ruimtes uitgerust met CO2-handblussers en een VESDA-systeem (Very Early Smoke Detection Apparatus). Dit systeem meet het aantal stofdeeltjes in de lucht met behulp van een laser en kan zo een potentiële brand in een zeer vroeg stadium detecteren. Detectie vindt ook onder de verhoogde vloer plaats. Naast deze volautomatische systemen zijn er 24/7 engineers aanwezig die alle brandalarmen volgens de brandbeheersingsprocedure opvolgen.

Connectiviteit

AMS-IX
Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) is één van de grootste Internet Exchanges ter wereld. In samenwerking met AMS-IX kan The Datacenter Group exclusieve rackdeals aanbieden. Maak een connectie met meer dan 800 IP-netwerken wereldwijd. De exchange bereikt een traffic van 5 TBps.

NL-ix
De Neutral Internet Exchange (NL-ix) behoort tot de top 5 van de internet exchanges ter wereld. Met als speerpunt de Europese markt. Ze hebben meer dan 500 leden en behalen 8,9 TBps aan traffic. Alle 71 carrierneutrale datacenters – waar NL-ix een POP heeft – zijn te vinden in zeven Europese landen.

R-iX
De Rotterdam Internet Exchange (R-iX) is onderdeel van de NL-ix. Het Rotterdams internetknooppunt is initieel opgezet door de gemeente Rotterdam. Deze exchange heeft 20 regionale leden. Het is een redundant netwerk gelegen in 13 Rotterdamse datacenters.

SpeedIX
Het SpeedIX netwerk is een nieuwe speler op de Nederlandse markt. SpeedIX is niet commercieel en toegankelijk voor iedereen. Ze bieden gratis 10G peering poorten met een 1G transport VLAN aan om de peeringmarkt te stimuleren.

Hybrid Cloud Solutions

Microsoft Azure
Microsoft is wat betreft cloud van alle markten thuis, met een breed aanbod van diensten als VMs, PaaS, en backup, bieden ze de meeste opties van alle aanbieders.

Amazon
Amazon gaat aan kop als we kijken naar hun aandeel in de cloudmarkt. Ze hebben dan ook heel wat te bieden, waaronder een capabel PaaS eco-systeem, en Amazon typische diensten als RDS en S3.

IBM Cloud
IBM staat bekend om zijn bare metal virtuele servers. Binnen IBM Cloud bieden ze alle diensten aan die eerder onder Softlayer te vinden waren net als PaaS diensten, zoals hun Bluemix platform.

Google Cloud
Het Google Cloud Platform heeft dezelfde ‘look & feel’ als hun zoekmachine. De focus ligt op gebruikersgemak en snelheid. Ze bieden onder andere een zeer flexibele virtuele IaaS omgeving aan.

200+ connectiviteits partners

Veiligheid

Op deze locatie is 24 uur per dag, 7 dagen in de week een beveiligingsmedewerker aanwezig. Niet alleen biedt dit extra zekerheid, u heeft ook te allen tijde een aanspreekpunt ter plaatse.

Boven NAP

Het klimaat verandert. Met alle gevolgen van dien. Een mogelijke overstroming kan verstrekkende gevolgen hebben wanneer uw IT-systemen niet boven NAP staan. Gelukkig liggen alle datavloeren van het Delftse datacenter van The Datacenter Group boven NAP.

 

Center of
security

Ons TDCG datacenter in Delft voldoet aan de Tier III classificatie van Uptime Institute. TDCG beschikt over de verschillende certificeringen en lidmaatschappen. Zo zorgen we voor continuïteit van uw business. Optimale kwaliteit en beveiliging mag u van ons verwachten.

DDA

The Datacenter Group is medeoprichter van Neerlands eerste brancheorganisatie voor datacenters. De Dutch Datacenter Association (DDA). Datacenters zijn het fundament van de digitale economie. Als sector maken wij ons niet alleen hard voor de digitale economie en de positie van Nederland als springplak voor Europa. We zetten ook in op energie & duurzaamheid en onderwijs & werkgelegenheid. Voor meer informatie, klik hier.

CO2 neutraal
datacenter

MVO
ISO 14001 is een standaard op het gebied van milieumanagement. Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico’s van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden. Het behalen van deze certificering en de jaarlijkse controle audit die daarop volgt, toont de toewijding voor Corporate Social Responsibility van The Datacenter Group aan.

Bomen voor Uganda
Ruim 40 klanten van TDCG hebben in 2018 weer meegewerkt aan het klanttevredenheidsonderzoek. Voor elke ingevulde survey hebben wij namens onze klant gedoneerd aan Trees for All  – wat heeft geleid tot het planten van 40 nieuwe bomen in Uganda.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

Onze klanten waarderen ons om de professionele infrastructuur, specialistische kennis, prijs kwaliteit verhouding. We ontzorgen en voorzien in de bedrijfscontinuïteit. Prachtige waardering.

Ja, ik wil teruggebeld worden