NL / EN
|Login

Diensten

NLDC biedt schaalbare datacenter capaciteit op maat. Met onze flexibele oplossingen en de integratie met cloud infrastructuren, verbinden wij de zakelijke markt en cloud providers. Continue innovatie in onze datacenters zorgt voor een uptime track record van 99.99999%. Al onze Tier III datacenters zijn inmiddels voorzien van Tier IV aanvullingen en voldoen daarmee aan de hoogste eisen voor operationele continuïteit.

Colocatie

NLDC biedt gunstige en flexibele oplossingen voor racks, suites of grootschalig datacenter vloeroppervlak. Wij leveren een hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid. Met een totaal vloeroppervlak van 28.000 m2 en 22,5 MW aan opgesteld vermogen, bent u bij ons aan het juiste adres voor snelle implementatie.

28,000M2 / 22.5MW

Connectiviteit

Onze carrier- en cloudneutrale datacenters bieden feilloze connectiviteit en directe toegang tot een groot aantal carriers en cloud service providers. NLDC faciliteert glasvezel, WDM, ethernet, internet toegang en toegang tot internet exchanges. Onze datacenters zijn de basis voor een divers ecosysteem van klanten en cloud providers.

Business continuity

NLDC beschikt over verschillende datacenter locaties, onder andere in de metropoolregio Amsterdam. Het hogesnelheidsnetwerk dat al onze datacenters verbindt, vergemakkelijkt multi-site oplossingen en biedt mogelijkheden tot het redundant opslaan en verwerken van bedrijfskritische data. Zo wordt de continuïteit gegarandeerd en kostbaar verlies van data voorkomen.

Support

Uw vraag wordt door ons snel en effectief vertaald naar concrete acties. Onze hooggekwalificeerde medewerkers bieden 24x7 hands-on ondersteuning. Wij helpen u graag met het installeren van racks, apparatuur, patching en geven antwoord op al uw vragen. Al onze datacenters beschikken over kantoren en opslagruimte voor uw werkzaamheden, personeel en benodigde apparatuur.

Carriers & Providers

Carriers

Providers