Services

Wij staan dag en nacht voor u klaar

Wij staan dag en nacht voor u klaar

Uw vraag wordt door ons snel en effectief vertaald naar concrete acties. Onze hooggekwalificeerde medewerkers bieden 24/7 hands-on ondersteuning. Wij helpen u graag met het installeren van racks, apparatuur en patching en geven antwoord op al uw vragen.

myNLDC Self Service Portal

Klanten van NLDC hebben toegang tot het myNLDC Self Service Portal. Daarmee kunnen niet alleen service requests en changes ingediend worden of bezoeken worden aangevraagd, maar krijgen klanten ook realtime inzicht in hun elektriciteitsverbruik en andere key performance indicators.

Wilt u meer informatie?

24/7

24/7

Wij denken 24 uur per dag met u mee en staan 365 dagen per jaar voor u klaar. Mocht er een probleem ontstaan, dan kunt u altijd een beroep doen op onze support medewerkers.
Kantoorruimte & opslag

Kantoorruimte & opslag

Al onze datacenters beschikken over een kantoor- en opslagruimte die u speciaal kunt reserveren voor uw werkzaamheden, personeel en benodigde apparatuur.
Smart hands & eyes

Smart hands & eyes

Heeft u hulp nodig in het datacenter maar kunt u zelf niet naar de locatie komen? Dan zijn wij er voor u, zowel fysiek als digitaal bieden wij op allerlei manieren ondersteuning.

MENSEN

Ons ontwerpteam is in staat om volgens Tier normen te ontwerpen en onze datacenters operationeel te houden. Zij zijn speciaal opgeleid voor het ontwerpen van veilige datacenters volgens een internationale standaard en streven, samen met onze datacenter-, IT- en supportspecialisten, naar een continue verbetering van onze betrouwbare, veilige, duurzame en kwalitatief hoogstaande datacenters.

Factsheets

In 5 stappen naar een datacenter

Wie zijn IT onderbrengt in een datacenter voor colocatie of van het ene datacenter naar het andere verhuist, wil zeker weten dat de migratie soepel verloopt. Het gaat om niets minder dan het hart van uw organisatie, en die is kwetsbaar als deze niet in goede handen is bij het datacenter. Het is daarom goed om te weten welke ondersteuning u mag verwachten van uw colocatie provider. Met dit overzichtelijke stappenplan weet u precies waar u aan toe bent.

Lees meer →

Bent u benieuwd naar de service in onze datacenters?

Kom eens langs, wij maken graag tijd voor een rondleiding.

Vraag een persoonlijke rondleiding aan