De pagina wordt geladen...

Duurzaam denken en doen zorgt voor erkenning

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Het certificeringssysteem duidt de mate van duurzaamheid van bestaande gebouwen aan. NLDC heeft met 4 van de 5 sterren de Excellent certificering.

Ons datacenter in Eindhoven is
gebouwd volgens cradle-to-cradle principes

Met zoveel mogelijk circulaire bouwmaterialen. En zo flexibel dat het eenvoudig een andere functie kan krijgen in de toekomst. Belangrijke aspecten voor toekenning van de certificering. Omdat het gebouw al heel energiezuinig was, focusten we ons op waterbesparende maatregelen en lekdetectie.

BREEAM heeft betrekking op het gebouw én is een erkenning van een gezonde en schone werkomgeving. Dit past bij de brede opvatting die NLDC van duurzaamheid heeft. Want al onze inspanningen richten zich op een betere wereld. Duurzaamheid is dan ook een van onze belangrijkste kernwaarden.

Meer duurzame initiatieven

Restwarmte voor Aalsmeerse samenleving

Restwarmte voor Aalsmeerse samenleving

In Aalsmeer zijn we gestart met een slim energie-uitwisselingstraject. Samen met het plaatselijke bedrijfsleven en de gemeente Aalsmeer. Zij delen onze visie op duurzaamheid.

Bekijk de case
Restwarmte voor campus, koelte voor ons Restwarmte voor campus, koelte voor ons

Restwarmte voor campus koelte voor ons

De warmte die de servers in onze datacenters produceren transporteren we via een bestaande warmtering naar de andere gebouwen op de campus. Zo besparen zij op hun energieverbruik en dus op hun CO2-emissie.

Bekijk de case
Restwarmte voor campus, koelte voor ons
Ja, ik wil teruggebeld worden