De pagina wordt geladen...

DWS neemt NLDC over

Doelgericht als we zijn, nemen we initiatieven om onze gezamenlijke business verder te brengen en om groei te realiseren. KPN en DWS Infrastructure, een toonaangevende investeerder in infrastructuur diensten en services, hebben overeenstemming bereikt over de overname van NLDC.

Met DWS blijft NLDC verzekerd van een sterke, kapitaalkrachtige moeder. Die bovendien aansluit op onze kernwaarden (Durf, Doen en Duurzaam). DWS zet in op langetermijninvesteringen. En steunt het management in het realiseren van de strategie en ambities van NLDC. DWS gelooft net als wij in de kracht van digitalisering, excellente klantbediening en geavanceerde producten. En steunt onze visie op duurzaamheid.

Platform voor verdere groei

Na onze verzelfstandiging in 2017 vanuit KPN, is dit een logische stap. Wij zijn heel blij met DWS als nieuwe aandeelhouder en partner. Wij gaan er dan ook vanuit dat deze overname kansen biedt, om kennis en kapitaal te bundelen. En ons nog duidelijker te positioneren als dé aanbieder van colocatie – en connectiviteitsdiensten in Nederland. Zo versterken wij onze plek in uw digitale ecosysteem en die van andere klanten. Met onze digitale infrastructuur zijn we dé hub voor Europa.

Altijd aan en in verbinding

Natuurlijk blijft onze dienstverlening aan u hetzelfde. Flexibel en veilig. Wij zorgen dat uw business continu blijft doordraaien. Nu én morgen. Daar kunt u zeker van zijn. Wij blijven NLDC. Center of your world.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op via info@NL-DC.com

Recent nieuws

Datacentra combineren digitalisering, energietransitie en verduurzaming

Lees artikel

“Een 7,2 is bij ons niet een voldoende”

Lees artikel

Alexandra Schless benoemd tot CEO van The Datacenter Group/NLDC-combinatie

Lees artikel
Meer nieuws
Ja, ik wil teruggebeld worden