Locaties

Datacenters in Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam

Datacenter locaties

NLDC exploiteert datacenters in de metropoolregio Amsterdam (Aalsmeer, Almere en Oude Meer) en in verschillende snelgroeiende regionale hotspots in Nederland: Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Wilt u meer informatie?

Een groene basis

Een groene basis

Alle NLDC datacenters maken gebruik van 100% groene stroom. Onze klimaatbeheersing is een optimale balans tussen efficiëntie en effectiviteit.
Beveiliging

Beveiliging

Naast operationele excellentie kenmerkt NLDC zich door optimale fysieke beveiliging. CCTV, biometrische scans en 24/7 beveiliging zijn standaard.
Certificering

Certificering

Wij zeggen niet alleen dat we aan de hoogste standaarden voldoen, we kunnen dat ook aantonen. NLDC datacenters zijn volgens ISO- en andere normen gecertificeerd.

Stroom en koeling

NLDC faciliteert dubbele stroomtoevoer op ieder rack waarmee ononderbroken gebruik van IT-apparatuur wordt gegarandeerd. Geavanceerde klimaatbeheersystemen zorgen voor ASHRAE-conforme temperatuur- en luchtvochtigheid in al onze datacenters.

Certificering

Factsheets

In 5 stappen naar een datacenter

Wie zijn IT onderbrengt in een datacenter voor colocatie of van het ene datacenter naar het andere verhuist, wil zeker weten dat de migratie soepel verloopt. Het gaat om niets minder dan het hart van uw organisatie, en die is kwetsbaar als deze niet in goede handen is bij het datacenter. Het is daarom goed om te weten welke ondersteuning u mag verwachten van uw colocatie provider. Met dit overzichtelijke stappenplan weet u precies waar u aan toe bent.

Lees meer →

Bent u benieuwd naar de service in onze datacenters?

Kom eens langs, wij maken graag tijd voor een rondleiding.

Vraag een persoonlijke rondleiding aan