Metro Connect

Extra zekerheid in connectiviteit

Optimale beschikbaarheid met Metro Connect

Metro Connect is het eigen connectivity grid van NLDC in de metropoolregio Amsterdam. De NLDC Datacenters Aalsmeer, Almere en Oude Meer zijn aangesloten op Metro Connect en vormen zo samen één virtueel datacenter. Ook de datacenters van Nikhef en KPN DC2 maken deel uit van het grid.

De voordelen? U reduceert uw afhankelijkheid van derden, krijgt toegang tot het volledige NLDC ecosysteem van cloud-, hosting-, en IP-transitproviders in de metropoolregio Amsterdam en u heeft één aanspreekpunt met 24/7 service tegen een scherpe tariefstelling.

Kies Metro Connect voor:

  • Connectiviteit én colocatie bij 1 betrouwbare leverancier (one-stop-shop)
  • Twin of triple datacenter opstellingen, meerdere fallback opties 
  • 1 Gbit/s, 10 Gbit/s en 100 Gbit/s.
    Ook Fibre Channel 8 en Fibre Channel 16
  • Naast Single ook Geo Redundant Pair voor hoge beschikbaarheid
  • Ook te gebruiken voor toegang tot Cloud en Internet
  • Gegarandeerde bandbreedte, volledig transparant


Neemt u nog geen connectiviteit af van NLDC? Profiteer tot en met 29 maart 2019 van een aantrekkelijke introductiekorting voor Metro Connect!

NLDC bewaakt uw beschikbaarheid

Of u nu eenvoudig connecties wilt maken tussen NLDC Datacenters of op zoek bent naar een provider die snel, veilig en betrouwbaar een twin of triple datacenter oplossing kan leveren: met Metro Connect bent u bij NLDC voor ieder connectiviteitsvraagstuk aan het juiste adres.

Factsheets

In 5 stappen naar een datacenter

Wie zijn IT onderbrengt in een datacenter voor colocatie of van het ene datacenter naar het andere verhuist, wil zeker weten dat de migratie soepel verloopt. Het gaat om niets minder dan het hart van uw organisatie, en die is kwetsbaar als deze niet in goede handen is bij het datacenter. Het is daarom goed om te weten welke ondersteuning u mag verwachten van uw colocatie provider. Met dit overzichtelijke stappenplan weet u precies waar u aan toe bent.

Lees meer →

Benieuwd wat NLDC nog meer voor u kan betekenen?

Kom eens langs, wij maken graag tijd voor een vrijblijvende, persoonlijke rondleiding.

Vraag een persoonlijke rondleiding aan