Eenvoudig zelf zaken regelen met het MyNLDC Self Service Portal

Geplaatst op 3 Juli 2018 NIEUWS

NLDC werkt hard aan het optimaliseren van zijn dienstverlening. Daarom hebben we een Self Service Portal gelanceerd voor onze klanten, en klanten van klanten: myNLDC. De lancering van het portal gaat gepaard met de introductie van een Colocation Information Management System (CIMS).

Wat kunnen klanten van NLDC allemaal met het portal en CIMS? Voorop staat dat we het van belang vinden dat klanten zo veel mogelijk zelf de controle hebben over de IT-omgeving die ze in één van onze zes datacenters hebben ondergebracht. Dat betekent dat onze klanten met het portal zelf volledig alle toegangsrechten kunnen beheren, incidenten kunnen melden, requests voor changes (zoals producten producten bestellen) kunnen indienen en rapportages kunnen opvragen en inzien. Het wordt daardoor eenvoudiger voor onze klanten om de bij ons geplaatste IT-omgevingen te beheren.

Daarnaast is via het portal voor onze klanten een CIMS beschikbaar. Via dit systeem kunnen klanten realtime het stroomverbruik van hun apparatuur inzien en zijn de KPI’s uit onze SLA’s near time zichtbaar. Hiermee voorzien we in de behoefte om sneller in te kunnen spelen op veranderingen en dragen we bij aan de flexibiliteit van onze klanten. Op termijn zullen ook realtime waarden van de luchtvochtigheid en inblaastemperatuur worden toegevoegd aan het CIMS.

Het is voor ons belangrijk om onze klanten met dit portal regie te geven over de services die zij nodig hebben. Tegelijkertijd willen we zo transparant mogelijk zijn over de status van de IT-apparatuur die klanten aan ons toevertrouwen door inzicht te bieden in essentiële aspecten van onze colocatie dienstverlening. Dat past bij ons streven om te durven, te doen en duurzaam te zijn.

Wie meer informatie wil over de mogelijkheden van het myNLDC portal kan contact opnemen met het serviceteam van NLDC op 0800-6123 (optie 2) of via serviceteam@nl-dc.com.