NLDC is de nieuwe platinum sponsor van de ISP Kartcompetitie!

Geplaatst op 6 Februari 2018 NIEUWS

Vandaag kan ik met trots aankondigen dat NLDC platinum sponsor is van de jaarlijkse ISP Kartcompetitie. Dit jaar zal de competitie plaatsvinden op zaterdag 21 april in De Fabrique in Utrecht. Het event is een vast begrip in de sector en ook dit jaar worden weer zo’n 600 tot 800 bezoekers verwacht.

Met alweer de 16e editie, is de ISP Kartcompetitie één van de langst lopende reeks evenementen voor de Nederlandse digitale sector. Zo’n 40 teams van allerlei bedrijven uit deze sector gaan de strijd met elkaar aan. Sponsors stellen mooie prijzen beschikbaar en stellen deelnemende teams voor mooie uitdagingen. Ondertussen is er ook ruim gelegenheid om te netwerken en kan worden deelgenomen aan allerlei andere activiteiten.

Zelf ben ik al een flinke periode bij de kartcompetitie betrokken, waarvan de laatste jaren als hoofdsponsor vanuit mijn vorige werkgever Relined en dit jaar dus via NLDC. Ik kan daarmee best zeggen dat ik het event een warm hart toedraag en deze traditie graag wil blijven voortzetten. Er zijn jaarlijks heel wat beurzen, borrels en netwerkbijeenkomsten in Nederland, maar de kartcompetitie is het enige event waar het fun element die gehele zaterdag centraal staat. Het is wat mij betreft dus ook “Nederlands grootste, spannendste en meest competitieve IT-netwerkevent!”

De afgelopen jaren is het publiek van de competitie diverser geworden. Het draait allang niet meer alleen om ISP’s, maar ook network- en system integrators, carriers, internet exchanges, cloud providers en datacenters vaardigen teams af. Wat mij betreft een logische ontwikkeling: het ecosysteem dat de digitale economie faciliteert is steeds nauwer met elkaar verweven. Het is mooi om te zien dat de ISP kartcompetitie al die partijen in een informele setting bij elkaar brengt, en deze verbindende factor was voor NLDC dan ook een belangrijke reden om dit event te ondersteunen.

Teams die zich willen opgeven voor de competitie kunnen dat doen via www.isp-kartcompetitie.nl Zorg er wel voor dat u uw team snel opgeeft: het aantal teams dat mee kan doen is beperkt en er is ieder jaar sprake van een wachtlijst.

Een speciaal dankwoord aan Dave Aaldering, de man die dit prachtige event 16 jaar geleden heeft opgericht en tot 2018 met veel passie heeft georganiseerd.

Graag allen tot 21 april!

Rick van Fucht

Manager Connectivity & Marketing, NLDC.