NLDC realiseert directe uplink met IBM Cloud

Geplaatst op 29 Augustus 2018 NIEUWS

Het datacenter van NLDC in Almere beschikt sinds kort over een directe uplink met IBM Cloud. NLDC is daarmee het tweede datacenter in Nederland van waaruit een directe verbinding met de IBM Cloud mogelijk is.

Het gebruik van cloud- en colocatiediensten neemt de afgelopen jaren snel toe. Bedrijven en organisaties kunnen hun bedrijfsvoering vereenvoudigen en optimaliseren met de voordelen van cloud- en colocatiediensten. Een IT-infrastructuur die op deze manier is ingericht biedt een organisatie veel grotere schaalbaarheid en wendbaarheid. Daarnaast biedt IBM cloud veel mogelijkheden om innovatieve, nieuwe projecten te ontwikkelen, waarmee veilig kan worden getest zonder het gevaar dat bestaande (en cruciale) systemen onderuit gaan. 

IBM Cloud

IBM Cloud is één van de grootste clouddienstaanbieders ter wereld en voorziet in een interessante mix van toepassingen voor alle applicaties. Of het nu gaat om relatief eenvoudige en snelle "lift & shift" van uw VMware applicaties, of geavanceerde Artificial Intelligence (AI) toepassingen met IBM Watson voor natural language processing, chatbots, visual processing, text to speach/speach to text, machine learning, blockchain, analytics etc.: met IBM Cloud heeft u de beschikking over geavanceerde en beproefde technologie waarmee u snel en tegen lage kosten (pay-as-you-go) kunt innoveren. Bij NLDC in Almere koppelt u nu eenvoudig en voordelig direct met IBM Cloud.