De pagina wordt geladen...

Center of empowering business

NLDC biedt u de oplossing die u nodig heeft. We combineren onze kennis van techniek, markten en business met persoonlijke aandacht. En komen zo tot de beste oplossing voor u. Uw data is bij ons in betrouwbare handen. En continu beschikbaar. Zodat u zeker weet dat uw business doordraait. Nog niet overtuigd? Deze bedrijven gingen u voor.

Zo werd Vos Logistics koploper in digitalisering en verduurzaming van transport en logistiek Zo werd Vos Logistics koploper in digitalisering en verduurzaming van transport en logistiek

Zo werd Vos Logistics koploper in digitalisering en verduurzaming van transport en logistiek

Een internationale onderneming met Nederlandse roots. Vos Logistics richt zich op (mega)transport en logistieke diensten zoals grootvolume, bulktransport en transportmanagement. Het bedrijf regelt die transportstromen voor klanten zonder of mét inzet van eigen middelen.

Bekijk de case
Zo werd Vos Logistics koploper in digitalisering en verduurzaming van transport en logistiek
Controle over onze schaalbaarheid met diensten van NLDC Controle over onze schaalbaarheid met diensten van NLDC

‘Controle over onze schaalbaarheid met diensten van NLDC’

Montapacking, een fulfilmentbedrijf, verzorgt de logistiek voor zo’n 475 webshops. Daarmee ontzorgt het bedrijf ondernemers. Door het regelen van de inbound logistiek, opslag en ervoor te zorgen dat bestellingen worden afgeleverd. Zaken die e-commerce ondernemers liever niet zelf doen.

Bekijk de case
Controle over onze schaalbaarheid met diensten van NLDC
Met de overstap naar NLDC sorteren we voor op groei Met de overstap naar NLDC sorteren we voor op groei

‘Met de overstap naar NLDC sorteren we voor op groei’

Groei en een groot aanpassingsvermogen. Dé rode draad door de geschiedenis van ICT-dienstverlener Acknowledge. Het bedrijf is gevestigd in Waalre en sinds de oprichting 25 jaar geleden flink gegroeid. Door te migreren naar het Tier IV-datacenter van NLDC in Eindhoven legt Acknowledge nu een toekomstbestendig fundament voor verdere groei.

Bekijk de case
Met de overstap naar NLDC sorteren we voor op groei
AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots

AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots

Als belangrijkste internetknooppunt ter wereld is het voor de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) essentieel om stevig verankerd te zijn in het Nederlandse datacenter ecosysteem. Dé digital gateway naar Europa. Ruim 850 netwerken wereldwijd zijn bij AMS-IX aangesloten. Het internetknooppunt verzorgt voor hen connectiviteit. Een samenwerking met NLDC was voor AMS-IX dan ook een logische stap.

Bekijk de case
AMS-IX: wereldpartner voor regionale hotspots
Ja, ik wil teruggebeld worden