De pagina wordt geladen...

Word jij Medewerk(st)er Commercieel Support bij onze ambitieuze organisatie?

Daar ga je voor

Samen met je team zet je NLDC Datacenters effectief in de Nederlandse markt. Dus benader je klanten telefonisch. En ben je aanwezig op beurzen en evenementen om NLDC en zijn producten en diensten te verkopen. Zo probeer je elke dag nieuwe klanten aan ons te binden. Business Development. En dat nationaal en internationaal. De focus ligt op klanten in de segmenten: Carriers, Cloud, Hosting & IT Providers, Managed Service Providers en Gaming companies. Natuurlijk verdienen ook onze bestaande klanten aandacht. Retentie. Dus zet jij je in om hen blijvend aan ons te binden en de services die we bieden, uit te breiden. Zo bouw je samen met je team aan sterke, duurzame relaties.

Ik wil wel kennismaken

Wat je dan precies gaat doen?

 • Je biedt ondersteuning aan het sales team (accountmanagers), de manager Connectivity en aan klanten met betrekking tot de salestrajecten;
 • Je zorgt voor leads, spot prospects en groeiende omzet bij bestaande klanten. Je ondersteunt de business en zorgt voor sterke relaties en verbinding;
 • Je stelt offertes op, in overleg met de consultant en helpt team targets te realiseren;
 • Je verwerkt e-mails, beantwoordt vragen en koppelt klanten aan de juiste contactpersoon;
 • Je handelt samen met Sales en Connectivity de orderadministratie af en zet verkoopcontracten op. Ook verwerk je productieopdrachten;
 • Je bouwt en onderhoudt actief een up-to-date funnel (CRM in Salesforce).

Een paar eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en je bent 37 uur per week beschikbaar;
 • Nederlands en Engels spreek en schrijf je uitstekend;
 • Je bent enthousiast en hebt een sterke commerciële drive. Je weet wat je wilt en zet door als het gaat om het leggen van nieuwe contacten;
 • Je hebt een flexibele instelling;
 • Heb je kennis van de Europese en Nederlandse ‘Datacenter, Cloud & Connectivity’-markt? Dan heb je meteen al een streepje voor.
 • Heb je al enige commerciële ervaring opgedaan, bijvoorbeeld tijdens je studie of in een bijbaan? Vinden we fijn!
 • Je bent een teamspeler met een creatieve inslag.

Wat krijg je daarvoor terug?

Natuurlijk bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een bruto maandsalaris van +/- € 3.000 (schaal 9 volgens cao 2018) en een mobiele telefoon en laptop. Ook kun je rekenen op uitstekende pensioenvoorwaarden, een toeslag van 10,5% van je bruto maandsalaris (cao-budget) en 25 vakantiedagen per jaar. Op basis van een 37-urige werkweek. En wil je doorgroeien? We bieden je goede (opleidings)mogelijkheden.

Ik wil wel kennismaken

Wij zijn NLDC

Wij zijn NLDC Datacenters! Dé aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten in Nederland. Dat doen we carrier- en cloudneutraal. Met onze 6 datacenters opereren we midden in de metropoolregio van Amsterdam, maar ook in 3 snelgroeiende regionale hotspots. Real Dutch!

We nemen onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daar maken we ons sterk voor. Social responsible. Hoe doen we dat? Blauw is onze kleur, maar er stroomt groen bloed door onze aderen. Zo maken we gebruik van 100% groene stroom. Gegenereerd door windparken voor de kust. Ook participeren we actief in energie-uitwisselingsprojecten. Zo verwarmen we met de restwarmte van ons datacenter bijvoorbeeld de High Tech Campus in Eindhoven en werken we samen met het bedrijfsleven en de gemeente in Aalsmeer aan een soortgelijk project om daar het zwembad, een kindcentrum en bedrijven te verwarmen. Wij krijgen daar koud water voor terug om onze datacenters mee te koelen. Win-win.

En zoals we door het vuur gaan voor onze principes, zo gaan we ook door het vuur voor onze klanten. Met de benodigde Business Sense. Data is de nieuwe valuta. Het kloppend hart van de business. Waar alles om draait. En waar alles vanaf hangt. Elke dag opnieuw. Wij zijn NLDC. Center of your World.

Ik wil wel kennismaken

Kennismaken?

Voor het maken van een afspraak of verdere informatie over de vacature kun je ons bellen: Hugo Hoekstra op 0610650956 of Rick van Fucht op 0611146792. Mailen kan ook hugo.hoekstra@nl-dc.com of rick.vanfucht@nl-dc.com.

Hugo Hoekstra
Vice President Services
Rick van Fucht
Manager Connectivity

Ja, ik wil teruggebeld worden