De pagina wordt geladen...

center of
human commitment

Team Operations

Word jij Capacity Manager bij Nederlands grootste colocatie-aanbieder?

Als Capacity Manager ben je verantwoordelijk voor optimale afstemming tussen marktvraag (vanuit de verschillende NLDC sales kanalen) en operationeel aanbod (op de huidige 6 NLDC-locaties in Nederland).

Bekijk details

Team Operations

Word jij Contractmanager bij onze ambitieuze organisatie?

Als Contractmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer en sturing op alle contracten met leveranciers van NLDC.

Bekijk details

Center of
our world

We zijn een nuchter Nederlands bedrijf. Real Dutch. We doen wat we beloven. En zeggen waar het op staat. Tegen klanten, maar ook tegen elkaar. Vinden we wel zo duidelijk. Sociaal zijn we ook. En we helpen elkaar waar nodig. Vinden we gewoon. We houden niet van hiërarchie. Want we geloven dat iedereen op gelijke voet staat. Beter voor de sfeer. Voor het werk. Én dus uiteindelijk ook voor de dienstverlening. Waar we ook in geloven? Ontwikkeling. Van NLDC als organisatie. Maar ook van jou als persoon. Daar bieden we dan ook alle ruimte voor. Wij zijn NLDC. Center of your world.

Meer over ons

NLDC is
een stabiel
en gezond
bedrijf

“Bij ons team heerst een echte teamspirit. Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat we de klant optimaal kunnen ontzorgen. Dat gevoel is goud waard.”

Andre Stravers

“Onze klanten zijn in constante beweging. Datacenters zitten in de kern van deze ontwikkelingen. The sky is dan ook the limit bij NLDC. Daar wíl je onderdeel van zijn!”

Lennert Stoter

Ja, ik wil teruggebeld worden