De pagina wordt geladen...

center of
human commitment

Team Finance

Word jij Financial controller NLDC / TDCG bij onze ambitieuze organisatie?

Zoek jij als HBO/WO Finance Professional een uitdagende en afwisselende baan? Ben jij als Financieel talent toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je als Financial Controller in het Team Finance impact maken binnen een nieuw te vormen organisatie? Lees dan vooral verder!

Bekijk details

Center of
our world

We zijn een nuchter Nederlands bedrijf. Real Dutch. We doen wat we beloven. En zeggen waar het op staat. Tegen klanten, maar ook tegen elkaar. Vinden we wel zo duidelijk. Sociaal zijn we ook. En we helpen elkaar waar nodig. Vinden we gewoon. We houden niet van hiërarchie. Want we geloven dat iedereen op gelijke voet staat. Beter voor de sfeer. Voor het werk. Én dus uiteindelijk ook voor de dienstverlening. Waar we ook in geloven? Ontwikkeling. Van NLDC als organisatie. Maar ook van jou als persoon. Daar bieden we dan ook alle ruimte voor. Wij zijn NLDC. Center of your world.

Meer over ons

NLDC is
een stabiel
en gezond
bedrijf

“Bij ons team heerst een echte teamspirit. Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat we de klant optimaal kunnen ontzorgen. Dat gevoel is goud waard.”

Andre Stravers

“Onze klanten zijn in constante beweging. Datacenters zitten in de kern van deze ontwikkelingen. The sky is dan ook the limit bij NLDC. Daar wíl je onderdeel van zijn!”

Lennert Stoter

Ja, ik wil teruggebeld worden