De pagina wordt geladen...

center of
human commitment

Center of
our world

We zijn een nuchter Nederlands bedrijf. Real Dutch. We doen wat beloven. En zeggen waar het op staat. Tegen klanten, maar ook tegen elkaar. Vinden we wel zo duidelijk. Sociaal zijn we ook. En we helpen elkaar waar nodig. Vinden we gewoon. We houden niet van hiërarchie. Want we geloven dat iedereen op gelijke voet staat. Beter voor de sfeer. Voor het werk. Én dus uiteindelijk ook voor de dienstverlening. Waar we ook in geloven? Ontwikkeling. Van NLDC als organisatie. Maar ook van jou als persoon. Daar bieden we dan ook alle ruimte voor. Wij zijn NLDC. Center of your world.

Meer over ons

NLDC is
een stabiel
en gezond
bedrijf

“Bij ons team heerst een echte teamspirit. Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat we de klant optimaal kunnen ontzorgen. Dat gevoel is goud waard.”

Andre Stravers

“Onze klanten zijn in constante beweging. Datacenters zitten in de kern van deze ontwikkelingen. The sky is dan ook the limit bij NLDC. Daar wíl je onderdeel van zijn!”

Lennert Stoter

Team NL|DC

Word jij Vacature Medewerker Commercieel Support bij onze ambitieuze organisatie?

Jij bent iedere dag waanzinnig enthousiast en vindt het een uitdaging om nieuwe klanten te werven en te binden. Jij wordt er blij van om NLDC Datacenters op de kaart te zetten. Elke dag opnieuw. Je gaat voor groei van de organisatie en hebt tegelijkertijd empathisch vermogen. En je wilt samen met je team ambassadeur zijn van onze mooie organisatie. In een groeiende markt.

  • Hoofdkantoor, Oude Meer
  • Hbo denk- en werkniveau
Bekijk details
Ja, ik wil teruggebeld worden